ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Οι επαγγελματίες του χώρου των βαρέων οχημάτων απαιτούν εξαιρετικά εξειδικευμένα προϊόντα, ώστε να συντηρούν τα φορτηγά, τα λεωφορεία και άλλα βαρέα οχήματα σωστά.

Καθώς δεν υπάρχει γενικευμένη λύση στη λίπανση αυτών των κινητήρων, η Total σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του χώρου, έχει δημιουργήσει τα κατάλληλα εξειδικευμένα προϊόντα για τέτοιου είδους οχήματα.

Τα λεωφορεία και τα φορτηγά απαιτούν συγκεκριμένα λιπαντικά, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ αυτά που ένας κινητήρας απλού επιβατικού οχήματος θα απαιτούσε. Τα λιπαντικά αυτού του τομέα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα, ώστε να:

  • επιμηκύνουν τα διαστήματα αλλαγής,
  • μειώνουν τη φθορά περιορίζοντας την τριβή,
  • διατηρούν την καθαρότητα και την ομαλή λειτουργία του κινητήρα,
  • εξοικονομούν καύσιμο,

Τόσο η TOTAL, αλλά και η ELF προσφέρουν προϊόντα που καλύπτουν τα διεθνή πρότυπα, αλλά και έχουν τις εγκρίσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών βαρέων οχημάτων.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της TOTAL για βαρέα οχήματα.

Total Transport
 
Total ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
 
ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

 

X

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παραγωγή στατιστικών στοιχείων σχετικά με την επισκεψιμότητα με σκοπό τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του. Μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε cookies και πώς μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις παρακολούθησης.