ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

 

Get Adobe Flash player

Το ευρύ φάσμα των προϊόντων της TOTAL, σας επιτρέπει να αναζητήσετε από λιπαντικά συντήρησης μέχρι εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Επιλέγοντας την TOTAL, μπορείτε να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η ομάδα μας θα εργαστεί με στόχο να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας, αλλά και να μειώσει τα λειτουργικά σας κόστη.

Τα λιπαντικά, τα γράσα και τα εξειδικευμένα προϊόντα της TOTAL είναι ειδικά σχεδιασμένα για όλα τα στάδια της παραγωγής σας, σε κάθε διαφορετικό τομέα της βιομηχανίας: από την Αεροπορία, την Παραγωγή Τσιμέντου, τη Βιομηχανία Χημικών, την Παραγωγή Ενέργειας, τη Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών, την Κατεργασία μετάλλου, την Παραγωγή Χαρτιού, την Παραγωγή χάλυβα, την Κλωστοϋφαντουργία μέχρι και την Επεξεργασία Ξύλου.

X

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παραγωγή στατιστικών στοιχείων σχετικά με την επισκεψιμότητα με σκοπό τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του. Μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε cookies και πώς μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις παρακολούθησης.