Skip to content

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Καλωσήρθατε στον ιστότοπο www.total.gr (ο «ιστότοπος»). Με την σύνδεση ή την πλοήγησή σας σε αυτόν, συμφωνείτε πως έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει, χωρίς περιορισμούς και επιφυλάξεις, με την πολιτική σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και την διαχείριση ιχνηλατών (π.χ. cookies) (στο εξής, η «πολιτική») καθώς και στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Παρακαλώ σημειώστε πως διαφορετικοί όροι και προϋποθέσεις εφαρμόζονται σε διαφορετικούς δικτυακούς τόπους του Ομίλου Total για συγκεκριμένες επεξεργασίες δεδομένων (π.χ. περί αιτήσεων εργασίας, προώθηση προϊόντων, κλπ.) και συνιστούμε την προσεκτική τους ανάγνωση.
Η πολιτική στοχεύει στο να σας ενημερώσει σχετικά με τα δικαιώματα που μπορείτε να ασκήσετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας και περιγράφει με ποιον τρόπο τα επεξεργαζόμαστε και ποια μέτρα λαμβάνουμε για να τα προστατεύσουμε.
Η εταιρεία ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (οδός Βορείου Ηπείρου, αρ. 74-76. ΤΚ 15125, Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα, τηλ +30 2130172100, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]) είναι ο διαχειριστής του ιστότοπου και ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων για τις ανάγκες σας και σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας (στο εξής, «ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ», «εμείς», «εμάς», «μας»). Οι εν λόγω ενέγειες επεξεργασίας πραγματοποιούνται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

1. Σκοπός της επεξεργασίας και κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, ίσως χρειαστεί να μας παράσχετε κάποια προσωπικά σας δεδομένα, όπως το ονοματεπώνυμό σας, πληροφορίες επικοινωνίας, κλπ., ανάλογα με την χρήση της ιστοσελίδας και τον λόγο που αποφασίσατε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

  • Για να διαχειριστούμε ερωτήματα που μας υποβάλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά π.χ. με ένα τεχνικό ζήτημα ή με ένα ζήτημα πωλήσεων, θα συλλέξουμε στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας, καθώς και στοιχεία σχετικά με την ερώτησή σας, στο βαθμό που είναι απαραίτητο, ώστε να μπορέσουμε να εξετάσουμε το ερώτημά σας και να σας απαντήσουμε ή να ενεργήσουμε ανάλογα.
  • Για να απαντήσουμε σε παράπονο, που μας υποβάλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να υποβάλετε ένα παράπονο, θα συλλέξουμε στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας καθώς και στοιχεία σχετικά με το παράπονο, στο βαθμό που είναι απαραίτητο, για να μπορέσουμε να εξετάσουμε το παράπονό σας και να σας απαντήσουμε ή να ενεργήσουμε ανάλογα.
  • Για να αξιολογήσουμε το Βιογραφικό σας Σημείωμα (CV) καθώς και σχετικές πληροφορίες που λαμβάνουμε στο πλαίσιο διαδικασίας πρόσληψης. Ειδική Πολιτική Απορρήτου εφαρμόζεται για την επεξεργασία δεδομένων αιτούντων θέση εργασίας στην ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ;
  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς απευθείας προώθησης προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων των ενημερωτικών δελτίων (newsletters) και άλλου προωθητικού υλικού). Ειδική Πολιτική Απορρήτου εφαρμόζεται για την επεξεργασία δεδομένων για σκοπούς απευθείας προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ;
  • Για να σας προσφέρουμε τις λειτουργίες, τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας μέσω της χρήσης ιχνηλατών, όπως είναι τα cookies: για λεπτομέρειες ως προς την χρήση ιχνηλατών, όπως τα cookies, στην ιστοσελίδα, παρακαλώ συμβουλευτείτε την ενότητα 7 παρακάτω.

2. Νομική βάση για την επεξεργασία

Η επεξεργασία για τις ανάγκες των παραπάνω σκοπών βασίζεται στις κάτωθι νομοθετικές προβλέψεις:

  • Έννομο συμφέρον
    Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τις ανάγκες της διαχείρισης των ερωτήσεών σας και της απάντησης των παραπόνων σας εδράζεται στο έννομο συμφέρον μας να παρέχουμε υποστήριξη πελατών και να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Σύμβαση εργασίας
    Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τις ανάγκες της αξιολόγησης του Βιογραφικού σας Σημειώματος (CV), καθώς και σχετικών πληροφοριών που κοινοποιείτε στην ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ εδράζεται στην ανάγκη να αποφασίσουμε εάν θα συνάψουμε σύμβαση εργασίας μαζί σας (περαιτέρω πληροφορίες συμπεριλαμβάνονται στην ειδική Πολιτική Απορρήτου που εφαρμόζεται για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων αιτούντων θέση εργασίας στην ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ και είναι διαθέσιμη εδώ).
  • Συγκατάθεση
    Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) και γενικώς επικοινωνίας απευθείας προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών στηρίζεται στην προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Η χρήση συγκεκριμένων ιχνηλατών στηρίζεται επίσης στην προηγούμενη συγκατάθεσή σας (πχ. cookies στόχευσης/ διαφήμισης) – για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη χρήση ιχνηλατών στην ιστοσελίδα μας, παρακαλώ συμβουλευτείτε την ενότητα 7 παρακάτω.

3. Περίοδος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρούνται για το χρονικό διάστημα που αυτό απαιτείται, σύμφωνα με τις ανάγκες των ως άνω σκοπών επεξεργασίας κι εν γένει για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται ή απαιτείται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Συγκεκριμένα:

  • Ερωτήματα: Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρούνται για το χρονικό διάστημα που αυτό είναι αναγκαίο, ώστε να εξετάσουμε και να απαντήσουμε τα ερωτήματά σας, καθώς και για έξι (6) μήνες πλέον αυτού, ώστε να μπορέσουμε να χειριστούμε μελλοντική συναφή επικοινωνία
  • Παράπονα: Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν για όσο χρειάζεται ώστε να εξετάσουμε, να απαντήσουμε και να διαχειριστούμε το παράπονό σας. Σε περίπτωση αντιδικίας ή νομικών αξιώσεων, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν έως την αμετάκλητη επίλυση της διαφοράς.
  • Διαδικασία πρόσληψης: Εφαρμόζεται ειδική Πολιτική Απορρήτου, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ
  • Προωθητικές ενέργειες (marketing): Τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκευτούν για όσο χρονικό διάστημα επικοινωνούμε μαζί σας προωθητικές προσφορές (συμπεριλαμβανομένων των newsletter). Μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς αυτό να επηρεάζει την νομιμότητα της επεξεργασίας, που βασίστηκε στην συγκατάθεσή σας, προτού αυτή ανακληθεί (σχετικά με το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό, παρακαλώ συμβουλευτείτε την ενότητα 9 παρακάτω)
  • Ιχνηλάτες (π.χ. cookies): για λεπτομέρειες αναφορικά με την χρήση ιχνηλατών, όπως τα cookies, στον ιστότοπο, παρακαλώ συμβουλευτείτε την ενότητα 7 παρακάτω.

4. Αποδέκτες των δεδομένων
Για τους ανωτέρω σκοπούς τα προσωπικά σας δεδομένα θα γνωστοποιηθούν και θα υποστούν επεξεργασία από τρίτους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής [οι οποίοι π.χ. προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting) και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)]. Δεδομένα σας θα κοινοποιηθούν επίσης στην εταιρεία RS Consulting, στις εταιρείες του Ομίλου Total και στην εταιρεία Capgemini Technologies Services.

5. Διαβιβάσεις δεδομένων
Οποιαδήποτε διαβίβαση δεδομένων σε χώρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου θα διενεργείται σύμφωνα με τους εφαρμοστέους κανονισμούς και κατά τρόπο που προστατεύει κατάλληλα τα δεδομένα σας.

Οι ανωτέρω αποδέκτες των δεδομένων σας ενδέχεται να βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο βαθμό που, στο πλαίσιο και για τις ανάγκες των ως άνω αναφερόμενων σκοπών, τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα χρειάζεται να διαβιβαστούν εκτός ΕΕ/ΕΟΧ, η εν λόγω διαβίβαση θα υπόκειται σε πρόσφορα και κατάλληλα μέτρα, ώστε να διασφαλίζεται ένα επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων, π.χ. μέσω της σύναψης κατάλληλων συμφωνιών διαβίβασης δεδομένων βασισμένων σε Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες, εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το πως η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ προστατεύει τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν αυτές διαβιβάζονται εκτός ΕΕ/ΕΟΧ ή για να ζητήσετε αντίγραφο των μέτρων που εφαρμόζουμε για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατά την διαβίβασή τους, μπορείτε να απευθυνθείτε στο: [email protected].  

6. Ασφάλεια και εμπιστευτικότητα των δεδομένων
Ο υπεύθυνος επεξεργασίας εφαρμόζει κατάλληλα μέτρα προκειμένου να διαφυλάσσει την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων σας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από παράνομη τροποποίηση, καταστροφή ή γνωστοποίησή τους σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους.

7. Διαχείριση ιχνηλατών (π.χ. cookies)

7.1 Γενική αρχή
Τα cookies είναι αρχεία που επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση του υπολογιστή σας στον ιστότοπο (π.χ. αριθμός επισκέψεων, αριθμός προβαλλόμενων σελίδων, σελίδες που έχετε επισκεφθεί, ημερομηνία και ώρα περιήγησης, σύνδεσμοι που επισκεφθήκατε), προκειμένου βελτιώσει την εμπειρία των επισκέψεών σας στον ιστότοπο. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγράψετε τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, να προβάλετε αντίρρηση στην αποθήκευση νέων cookies και να λαμβάνετε ειδοποίηση πριν από την αποθήκευση νέων cookies τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες («Κατηγορίες cookies, cookies και στατιστικά στοιχεία, και ρυθμίσεις»).

Σημειώστε ότι αν διαγράψετε ένα cookie ή προβάλετε αντίρρηση στην αποθήκευση cookies στη συσκευή σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις υπηρεσίες του ιστότοπου.

7.2 Κατηγορίες cookies, cookies και στατιστικά στοιχεία, και ρυθμίσεις
Τα cookies που μπορεί να αποθηκευτούν στον διακομιστή σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο είναι cookies τα οποία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να επιτρέψουν ή να διευκολύνουν την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικών μέσων ή cookies που είναι απολύτως απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών που ζητήσατε (cookies που αφορούν τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε, cookies για τη σύνδεση κ.λπ.) ή cookies στατιστικής ανάλυσης ή άλλου είδους cookies που σύμφωνα με τους όρους που ακολουθούν.

Όταν τα cookies απαιτούν τη συγκατάθεσή σας πριν χρησιμοποιηθούν, τη ζητούμε μέσω κατάλληλου μηχανισμού.
 

7.2.1. Ποια cookies αποθηκεύονται;

  • Cookies που εκδίδονται από τον υπεύθυνο επεξεργασίας

Cookie

Περιγραφή (Σκοπός και Υπεύθυνος Επεξεργασίας)

Κατηγορία

Διάρκεια

Αποδέκτες Δεδομένων

has_js

Ανίχνευση Javascript, χρησιμοποιείται από το Drupal. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Υποχρεωτικό

Διάρκεια σύνδεσης

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

cookie_agreed,  cookie-agreed, authorized_cookies_config

Επιλογές σχετικά με την συγκατάθεση βάσει ΓΚΠΔ, χρησιμοποιείται από το Drupal. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Υποχρεωτικό

13 μήνες

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

Drupal.language, Drupal_language_redirection

Επιλογή γλώσσας του ιστότοπου, χρησιμοποιείται από το Drupal. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Υποχρεωτικό

Έως 1 έτος

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

Drupal.tableDrag.showWeight

Προσαρμογή του ιστοτόπου στο πρόγραμμα περιήγησης, χρησιμοποιείται από το Drupal. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Υποχρεωτικό

1 έτος

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

form-xx

webform-123

Ελέγχει εάν κάποια φόρμα έχει ήδη υποβληθεί από τον χρήστη, χρησιμοποιείται από το Drupal. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Υποχρεωτικό

1 ημέρα

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

_cfduid

Βελτίωση της απόδοσης, χρησιμοποιείται από το CDN CloudFlare. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Υποχρεωτικό

Διάρκεια σύνδεσης

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

 

  • Cookies στατιστικών

Cookie

Περιγραφή (Σκοπός και Υπεύθυνος Επεξεργασίας)

Κατηγορία

Διάρκεια

Αποδέκτες Δεδομένων

atidvisitor, atuserid, xtant, xtat, xtvrn

Ανάλυση της κίνησης δεδομένων, χρησιμοποιείται από το AT Internet. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Στατιστικά

Έως 1 έτος και 1 ημέρα

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

_ga, _gid, _utma, _utmz

Ανάλυση της κίνησης δεδομένων, χρησιμοποιείται από το Google Analytics. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Στατιστικά

Έως 2 έτη

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

dtCookie, dtLatC, dtPC, dtSa, rxVisitor, rxvt, dtCookie, dtLatC

Μέτρηση της απόδοσης του ιστότοπου, χρησιμοποιείται από το Dynatrace. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Στατιστικά

1 λεπτό

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

idrxvr

Χρησιμοποιείται από το Xiti για να αναλύσει την κίνηση των δεδομένων. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Στατιστικά

1 έτος

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

  • Cookies στόχευσης/ διαφήμισης

Cookie

Περιγραφή (Σκοπός και Υπεύθυνος Επεξεργασίας)

Κατηγορία

Διάρκεια

Αποδέκτες Δεδομένων

_trossion, _troRUID, _troSYNC

Προβάλλει προσφορές στο Διαδίκτυο προσαρμοσμένες στα σημεία ενδιαφέροντος του χρήστη, χρησιμοποιείται από την υπηρεσία Google, doubleclick.net. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Στοχευμένα/ Διαφημιστικά

Έως 1 χρόνο και 1 μήνα

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

utag_main

Χρησιμοποιείται από Tealium. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Targeting/Διαφημιστικά

1 έτος

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

Noms variés

Προστίθεται από το σύστημα Tealium tag management. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Targeting/Διαφημιστικά

Η διάρκεια ποικίλλει

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

  • Cookies Κοινωνικής Δικτύωσης

Cookie

Περιγραφή (Σκοπός και Υπεύθυνος Επεξεργασίας)

Κατηγορία

Διάρκεια

Αποδέκτες Δεδομένων

1P_JAR, APISID, HSID, LOGIN_INFO, CONSENT, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, ANID

Προστίθεται από το Youtube ή το Google για να αποθηκεύει τον τρόπο χρήσης ενός Youtube video. Σε περίπτωση που ο χρήστης είναι συνδεδεμένος μέσω Google λογαριασμού, τα δεδομένα συσχετίζονται με αυτόν. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Κοινωνική Δικτύωση

έως 1 έτος και 1 ημέρα

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

brainsonic

Προστίθεται από το Damdy για να αποθηκεύει τον τρόπο χρήσης ενός video. Υπεύθυνος Επεξεργασίας: ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Κοινωνική Δικτύωση

Έως 2 έτη

Τρίτος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής

 

7.2.2. Πώς διαγράφετε τα cookies, λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με την αποθήκευσή τους ή αλλάζετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας;

  • Πώς διαγράφετε τα cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας;
    • Στον σταθμό εργασίας σας:
    • Στον οδηγό C:\, επιλέξτε τον φάκελο των Windows.
    • Ανοίξτε τον φάκελο «Προσωρινά Αρχεία Ιnternet».
    • Επιλέξτε όλα τα αρχεία (CTL+A).
    • Επιλέξτε «Διαγραφή».
  • Πώς αλλάζετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας να απορρίπτει ή να ενημερώνεται για την αποθήκευση των cookies;
    • Στο πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer 5 (Microsoft): Επιλέξτε «Εργαλεία» και, στη συνέχεια, «Επιλογές Internet». Κάντε κλικ στην καρτέλα «Ασφάλεια», στη συνέχεια «Προσαρμοσμένο επίπεδο» και κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα «cookies». Επόμενο στην επιλογή «Να επιτρέπονται cookies που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας» επιλέξτε «Ερώτηση» για την ειδοποίηση ή «Απενεργοποίηση» για την απόρριψη όλων των cookies.
    • Στο πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer 6, 7 ή 8 (Microsoft): Επιλέξτε «Εργαλεία», «Επιλογές Internet», «Προστασία προσωπικών δεδομένων» και κατόπιν το επίπεδο που θέλετε να εφαρμόσετε.
    • Στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox: Κάντε κλικ στις επιλογές «Εργαλεία» και, στη συνέχεια, «Επιλογές». Στην καρτέλα «Απόρρητο και ασφάλεια», απενεργοποιήστε την επιλογή «Αποδοχή cookies από ιστότοπους».

Στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome (Google): Κάντε κλικ στην επιλογή «Προσαρμογή και έλεγχος Google Chrome» και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Ρυθμίσεις». Στην ενότητα «Απόρρητο και ασφάλεια», κάντε κλικ στις «Ρυθμίσεις περιεχομένου» και ενεργοποιήστε την επιλογή «Αποκλεισμός cookies τρίτων».

8. Τα δικαιώματά σας
Υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στη σχετική νομοθεσία, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων:

  • Δικαίωμα πρόσβασης: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ προκειμένου να σας ενημερώσουμε και σας εξηγήσουμε εάν και ποια δεδομένα τηρούμε για εσάς, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε αντίγραφο των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα που τηρούμε για εσάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: Εάν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας δεν είναι ακριβή ή πρέπει να επικαιροποιηθούν, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τη συμπλήρωση ελλιπών στοιχείων.
  • Δικαίωμα διαγραφής: Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, όπως, π.χ. όταν τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα, έχετε ανακαλέσει τη συγκατάθεσή σας, τα δεδομένα έχουν υποβληθεί σε παράνομη επεξεργασία, μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Εάν θεωρείτε ότι τα δεδομένα σας δεν είναι ακριβή, ή η επεξεργασία τους είναι παράνομη ή θεωρείτε ότι τα δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον σε εμάς, ή έχετε αντιρρήσεις ως προς την αυτοματοποιημένη επεξεργασία, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα από εμάς για λόγους που σας αφορούν και σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, εκτός, μεταξύ άλλων, και αν υφίστανται επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να προβάλλετε αντιρρήσεις όταν μια απόφαση που σας αφορά βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, και η απόφαση αυτή παράγει έννομα αποτελέσματα ή σας επηρεάζει σημαντικά (ισχύουν εκ του νόμου εξαιρέσεις).
  • Δικαίωμα φορητότητας: Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε τα δεδομένα που σας αφορούν σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να διαβιβασθούν τα εν λόγω δεδομένα σας σε άλλον οργανισμό (υπεύθυνο επεξεργασίας), το οποίο θα υποδείξετε σε εμάς.

Δικαίωμα προσφυγής στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων. Η ΑΠΔΠΧ εδρεύει στην Αθήνα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23). Σχετικά με την αρμοδιότητα της ΑΠΔΠΧ και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr).

Μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω και αναλυτικότερα σχετικά με τα δικαιώματά σας επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εδώ.

9. Επικοινωνία
Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά ή να αποκτήσετε άλλες πληροφορίες, στείλτε το αίτημά σας μέσω e-mail στην ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ στην διεύθυνση [email protected] ή μέσω ταχυδρομείου στην παρακάτω διεύθυνση:

ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Νομικό Τμήμα
Βορείου Ηπείρου 74-76
15125 Μαρούσι Αττικής (Ελλάδα)